Rólunk

Csákvári központú cégünk, a Green Clean Kft. 2007 óta foglalkozik mosdóhigiénés berendezések forgalmazásával. Olyan megoldásokat ajánl partnerei figyelmébe, amelyek költséghatékonyak, és környezettudatos szemléletet tükröznek.

A környezetbarát gondolkodás mintájára 2014-ben elindítottuk akkumulátor regenerálási üzletágunkat, amelynek neve Battery Unlimited.

A Battery Unlimited egy komplex targonca, emelőgép és egyéb elektromos gép akkumulátor regenerálási szolgáltatást takar, amellyel a szulfátosodás miatt elhasználódott akkumulátorokat újszerű állapotba tudjuk hozni. Az eljárás során olyan fizikai, kémiai és elektromos kezelésnek vetjük alá az akkumulátorokat, amelyek együttes erővel jelentősen javítják a teljesítményt, ezáltal az elérhető üzemidő megközelíti az akkumulátor eredeti kapacitását. A regenerált akkumulátor élettartama nagyságrendileg megegyezik az újkori értékkel.

A technológia környezetbarát, jóval gazdaságosabb az új akkumulátorok beszerzésénél, és rendkívül gyors megoldást nyújt. A módszerrel akár 4-5 nap alatt regenerálhatók az elhasznált akkumulátorok.


Érdeklődés, információkérés:

Munkatársaink

Kádasi Péter
Ügyvezető
E-mail: pkadasi@greenclean.hu

Kompos Nóra
Értékesítő
Mobil: 30/349 2022
E-mail: battery@greenclean.hu

Fekete Mihály
Üzletkötő
Mobil: 20/569-7941
E-mail: fekete.mihaly@greenclean.hu

Molnár Sándor
Mérnök

Majtán Árpád
Mérnök


Írjon nekünk


ElérhetőségekNyitvatartás

  • Hétfő - péntek: 7:30 - 16:00

Hírlevél feliratkozás

Kövesse híreinket!